Regulamentul serverului Global Network RP

  Distribuiţi
  avatar
  zaTzu'
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 129
  Reputatie : 2
  Data de inscriere : 28/01/2011
  Varsta : 23
  Localizare : Italia

  Regulamentul serverului Global Network RP

  Mesaj  zaTzu' la data de Lun Apr 11, 2011 1:11 pm

  Regula de baza: comportamentul civilizat

  1. Limbaj

  Nu este incurajata folosirea limbajului obscen, injurii aduse altui jucator, texte cu tendinta rasista, sau prescurtari ale acestora. Jignirile / calomniile se vor pedepsi dupa gravitate cu kick / ban. Nu raspundeti cu aceeasi moneda la jigniri / injuraturi, riscati sa fiti penalizati. Contactati imediat un admin care poate solutiona conflictul. In cazul injuraturilor care nu sunt adresate unui jucator, (lag-ului, mouse-ului, faptului ca a dat in alta parte decat in capul adversarului) recomandarea este de a se abtine. In functie de "cuvintele" folosite, se vor aplica sau nu sanctiuni. Aceasta decizie este la atitudinea adminilor.

  Insultele aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:

  * Prima abatere: warn / ban 7 zile
  * A doua abatere: ban 14 zile
  * A treia abatere: ban minim 30 de zile
  * A patra abatere: ban minim 45 de zile
  * A cincea abatere: ban permanent

  Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri sa nu fie provocat limbajul, cu F8 pe tot ecranul.
  Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata.
  Pedepsele pot fi marite si la primele abateri. Adminii vor decide in functie de gravitatea limbajului.


  Injuraturile la adresa serverului sau adminilor (neadresate unui admin anume) se penalizeaza astfel:

  * Prima abatere: ban minim 15 de zile
  * A doua abatere: ban minim 30 de zile
  * A treia abatere: ban permanent

  Sunt interzise numele vulgare/obscene/care sa contina injuraturi sau insulte. Orice cont cu un astfel de nume va primi ban permanent.

  2. Comportamentul fata de Admini

  Insultarea unui Admin

  * Prima abatere: ban minim 15 de zile
  * A doua abatere: ban permanent

  Injuraturi adresate unui Admin

  * Prima abatere: ban permanent

  Comportamentul necorespunzator fata de admini (aici sunt incluse mistourile si glumele deplasate, deranjarea eventurilor, refuzul de a justifica banii detinuti sau orice altceva, etc) se va pedepsi cu ban de la 10 pana la 30 zile, in functie de decizia respectivului admin.
  Folosirea de nick-uri asemanatoare celor ale adminilor se pedepseste cu banarea permanenta a contului respectiv.
  Sanctiunea pentru persoanele care se dau drept "cunostiinte", rude ale adminilor se pedepseste cu ban minim 7 de zile.

  3. Cheating

  Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack primesc ban permanent + filtru IP
  Cei care folosesc cheat-uri de gen money cheat, weapon cheat, speed hack, jetpack, health / armor cheat, etc primesc ban permanent
  NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului ! Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!
  * Prima abatere : Uciderea caracterului(Character kill), contul fiind resetat la 0.
  * A 2-a abatere : banarea permanenta a jucatorului.

  Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. Nu aveam de unde sa stiu..."[*] Orice cont care contine bani sau altceva obtinut prin exploatarea unor bug-uri va fi banat permanent![*] Orice incercare de a folosi hacks poate duce la filtru permanent pe ip/clasa de ip-uri. Se recomanda celor care au cluburi de internet/games sa verifice acest lucru si sa opreasca la timp astfel de tentative din partea clientilor.

  4. Reclama la alte servere

  Publicitate/reclama la alte servere (de GTA si nu numai) in joc (pe orice cale) duce instant la ban permanent.

  5. Conturi clone si conturi cumparate/vandute

  Folosirea a mai mult de un cont duce la banarea permanenta a tuturor conturilor din joc, exceptie facand cazul in care intrati pentru prima data cu un nume ce incalca regulamentul de nume roleplay si sunteti rugat de un admin / tester pentru a va schimba numele, singura posibilitate fiind crearea unui cont nou.
  Este interzisa cumpararea/vanzarea de conturi pe server-ul RolePlay. Conturile respective vor fi banate.

  6. Deathmatching & non - RP

  Deathmatch-ul in exces(folosirea focului deschis de arme, tentative de atac, etc) este strict interzis si se pedepseste cu prison in Area 51, pe o perioada stabilita de admini in functie de gravitate. Pentru incalcarea repetata a acestei reguli se poate da ban de la 3 la 15 de zile, in functie de antecedente.
  Pentru comportament non - RP se primeste avertisment, intoarcerea jucatorului la tutorial, iar in cele din urma ban pe o perioada de timp.
  Nu aveti voie sa intrerupeti o actiune RP in desfasurare. Daca considerati ca unul din jucatorii participanti la actiune RP greseste, chemati un Tester care va va spune cum sa procedati mai departe. In acel moment toti sunt obligati sa asculte de Tester si sa termine actiune RP. Daca considerati ca testerul nu a avut dreptate il puteti reclama pe forum DUPA ce ati terminat actiunea RP.

  7. Metagaming

  Folosirea informatiilor Out of Character(OOC) in informatiile In character(IC)
  Un exemplu de Metagming ar fi strigarea unei persoane pe nume in chatul IC cand nu le cunosti inca numele in IC,doar citindui numele de deasupra capului.

  Chatul IC (In character) se foloseste intr-un mod RP purtand discutii legate despre viata in san andreas.Ex:"Salut!.Vi sa mancam ceva la Burger Shot?"
  Chatul OOC (Out of character) se foloseste pentru a purta discutii care nu sunt legate de RP(legate de server,viata reala,forum, etc.). Ex:"Stiati ca Ion_Gheorghe a fost banat pt limbaj / cheats "
  Pentru a discuta intr-un mod OOC se foloseste comanda /b. Discutii OOC fara comanda /b , adica in chatul normal, sunt interzise.Deasemenea folosirea emoticons-urilor (Ex: Razz Very Happy Sad Smile ) si a acronimelor (Ex: lol, rofl,wtf) in chatul IC sunt interzise. Exceptie de la regula se face doar in cazul SMS-urilor unde este permisa folosirea emoticon-urilor.
  De asemenea telefonul (/call number) se foloseste pentru chatul IC iar comanda /pm se foloseste pentru chatul OOC. Comunicarea informatiilor OOC prin intermediul telefonului (/call number) sau comunicarea informatiilor IC prin intermediul comenzii /pm este interzisa.

  Se interzice folosirea parantezelor "(( text ))" cu scopul de a transmite informatii OOC printr-un canal IC. Exceptii de la regula se vor face doar in cazurile urmatoare :

  corectarea greselilor gramaticale
  precizari de locatii [ ex: IC : Pe strada Avram Azorel Averescu (( unde e banca pe GF )) ]
  discutii scurte, de cel mult 2-3 propozitii

  12.Comenzi RP

  8.1Comanda /me .
  Comanda /me se foloseste pentru a exprima o actiune la timpul prezent.
  Exemple: "/me se uita la "X"" , "/me deschide usa", "/me incepe sa danseze". Aceste forme sunt corecte.
  O forma incorecta ar fi folosirea comenzii /me in loc de chatul IC.
  Exemple: "/me vinde arme la preturi mici" in loc de "Vand arme la preturi mici!" sau "/me ii cere lui "X" 10{:content:}quot; in loc de "Da-mi si mie 10{:content:}quot;.


  8.2 Comanda /do.
  Comanda /do este folosita pentru a evita Powergaming-ul.
  Exemplu: 1. ,,/me ii trage o palma lui X si lesina" dupa care trebue sa folosesti comanda /do ,,/do Reuseste?" X este obligat sa raspunda la /do cu ,,/do Da" sau ,,/do Nu - Motiv"
  2. Unde X este legat, inconstient - ,,/me il cauta in buzunare pe X" dupa care puteti folosi comanda /do ,,/do Reuseste - Motiv"

  9. Armele legale si ilegale:
  Armele legale sunt : deagle , shotgun. Acestea pot fi procurate de la magazinele specializate (gunshops) si necesita o licenta de port arma.
  Armele ilegale sunt : mp5, m4, ak-47, rifle . Acestea pot fi procurate de la dealerii de arme si veti fi arestati pentru detinerea acestor tipuri de arme indiferent daca aveti sau nu o licenta de port arma. In cazul in care aveti aceasta va va fi confiscata.


  _________________
  Nu uitati ca pe forum, sunt Administrator si in acelasi timp FONDATOR.
  Nu uitati ca pe forum, respect regulile la sange !
  Nu uitati ca desi unii ma considerati prietenos, regulile sunt reguli si nu fac exceptie pentru nimeni !
  Ori sunt administrator ori nu mai sunt !!

  Detalii Contact : reteaua_global@yahoo.com

   Acum este: Joi Dec 13, 2018 9:46 am